BLI MEDLEM
Vem kan bli medlem? 

Till medlem kan antas person som söker anslutning och som äger eller bebor fastighet.
Vid anslutning med fler delägare kan endast en av delägarna vara formell medlem. 

Vi finns i Dalsland öster om Frändefors, utmed Vänern i områdena Flybo, Kleverud, Ekenäs, Rönningen, Dereviken, Takan och Timmervik. 

Vad ingår i mitt abonnemang?

  • Bredband 1000/1000 Mb
  • TV-paketet Lagom
Du kan själv lägga till TV-kanaler eller kanalpaket (se Telias hemsida). Lättast gör du ändringar via Mina Sidor.

Vad kostar det?
Inträdesavgift per medlem
100 kr (återbetalas om anslutning ej blir aktuell)
Årsavgift per fastighetsanslutning
100 kr

Anslutningsavgift
Enligt offert. Utan en undersökning av markförhållanden, avstånd, ev. hinder etc. är det inte möjligt att ge ett exakt svar men en typisk kostnad är 35 000 – 50 000 kr, även om avståndet kan vara ganska kort. Är t ex avståndet till lämplig kopplingspunkt (en brunn eller ett skåp) stort, marken stenig, berget ligger nära eller vägar som måste korsas kan det bli betydligt mer.

Offertförfrågan
1000 kr


Ansök om medlemskap
Ladda ned och skriv ut nedanstående blankett. Fyll i och posta till:  TakNet Fiberförening, C/O Hanna Palmqvist, Kleverud 205, 462 94 Frändefors.
Alternativt skanna och skicka via e-post till: info@taknet.nu.


Offertförfrågan
Ladda ned och skriv ut nedanstående blankett. Fyll i och posta till: TakNet Fiberförening, C/O Hanna Palmqvist, Kleverud 205, 462 94 Frändefors.
Alternativt skanna och skicka via e-post till: info@taknet.nu.
En avgift om 1000 kr ska betalas till föreningens bankgiro: 465-7292, innan arbetet kan sättas igång.

Överta tidigare ägares anslutning

Om du har eller tänkt köpa en fastighet med anslutning till TakNets fibernät och vill överta denna anslutning så ska, förutom medlemskapsblanketten (ovan), även ett Överlåtelseavtal skickas in. Denna blankett hittas på FÖR DIG SOM SKA KÖPA ELLER SÄLJA.

Få TakNet-fakturan som e-faktura

Om du inte redan gjort det är det en god idé att börja betala dina TakNet-fakturor via e-faktura! Det underlättar både för dig och TakNet och föreningen slipper kostnaden och arbetet med att skicka ut pappersfakturor.

Du kan registrera TakNet som e-fakturautställare redan nu i din Internet-bank. För åtminstone Nordea går det att göra även i mobil-appen. För att söka fram och registrera TakNet behöver du vårt bankgiro nr 465-7292 samt ditt medlemsnummer i TakNet.